Eğitimsel Söylemde Hermeneutik:Temeller - Helmut Danner (Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Dergisi)
Anlama boyutu, bu çalışmanın konusudur. Anlamanın nasıl mümkün olduğunu, hangi temel kavram ve süreçlerin işe karıştığını bilimsel bir yolla ele almaya çalışacağız.