The Carriage of Goods in Swiss Law: A Comprehensive Overview of the Swiss Legal System, the Liability of Carriers and Freight Forwarders and the Marine and Liability Insurance : [prikaz knjige] - Adriana Vincenca Padovan (Poredbeno Pomorsko Pravo)
Iz teksta: ''U nakladi ugledne izdavačke kuće Stämpfli, vodećeg švicarskog nakladnika pravne literature, 2022. godine objavljena je znanstvena monografija pod naslovom The Carriage of Goods in Swiss Law: A Comprehensive Overview of the Swiss Legal System, the Liability of Carriers and Freight Forwarders and the Marine and Liability Insurance (Prijevoz stvari po švicarskom pravu – sveobuhvatan pregled švicarskog pravnog sustava, odgovornosti prijevoznika i špeditera te pomorskog osiguranja i osiguranja odgovornosti). Djelo je napisano na engleskom jeziku i sastoji se od šesnaest poglavlja. Sadrži sveobuhvatan ažurirani pregled i analizu pravnog uređenja prijevoza stvari u svim transportnim granama po švicarskom pravu, uključujući sustav odgovornosti prijevoznika i špeditera, te pomorsko osiguranje i druga transportna osiguranja, posebno osiguranje odgovornosti u transportu."