پلی استریفیکاسیون رادیکالی در سیستم های دو جزئی 2K - روژین علی احیایی (مطالعات در دنیای رنگ)
از ترکیب خواص شیمیایی اکریلیک و پلی استر می توان به سیستم هایی با VOC پایین دست یافت. با استفاده از گیلیسیدیل نئودکانوئیت به عنوان حلال کمکی در واکنش پلیمریزاسیون می توان رزین هایی برای تولید پوشش نهایی با سرعت خشک شدن بسیار بالا و خواص ظاهری فوق العاده تولید نمود.