ДЕРЖАВНА СЛУЖБА: ТРУДОПРАВОВИЙ АСПЕКТ - T. I. Chavykina (Bulletin of Kharkiv National University of Internal Affairs)
Розглянуто проблеми визначення місця відносин проходження державної служби в системі національного права. Обґрунтовано тезу, що зазначені відносини входять до предмета трудового права. Надано наукові пропозиції щодо вдосконалення закону України «Про державну службу» (від 10 грудня 2015 р.).