Tolga Savaş Altınel. İsrailoğulları’nın Kutsal Soyu Kohenler. İstanbul: MilelNihal Yayınları, 2021. XIV+263 s. ISBN: 978-605-06488-5-0 - Yasin Meral (Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dergisi)
Bu çalışma Tolga Savaş Altınel'in İsrailoğulları’nın Kutsal Soyu Kohenler kitabını değerlendirmektedir.