Türk Kütüphaneciliği Dergisi, 1992-1993 - Selma Alpay Aslan (Türk Kütüphaneciliği)
Bu bildiri, yazarın Türk Kütüphaneciliği dergisinin yazı işleri sorumluluğunu taşıdığı Eylül 1992 - Temmuz 1993 arasında derginin nasıl bir perspektifle yönlendirildiği, uluslararası nitelik kazandırılarak LISA’da yer almasının sağlanması ve yapılabilenlerin yanında nelerin gerçekleştirilemediğini kapsamaktadır.