Osmanlı İmparatorluğu’nda Yazma Eser ve Ferman Süsleme Sanatı - Mehmet Ali Akkaya (Türk Kütüphaneciliği)
Dünya tarihinin seyrini şekillendiren en önemli aktörlerden biri olan Osmanlı İmparatorluğu aynı zamanda hakkında en çok konuşulan ve yazılan medeniyetlerden biridir. Ekim 2015’te Türk Kütüphaneciler Derneği yayınlarından çıkan Osmanlı İmparatorluğu’nda Yazma Eser ve Ferman Süsleme Sanatı da merkezinde Osmanlı medeniyetinin yer aldığı çalışmalardan biridir.