Інструментальне виконавство як засіб формування духовного потенціалу студентів - Ольга Олексюк (Вісник КНУКіМ: Серія Мистецтвознавство)
Мета статті – висвітлити важливі аспекти формування творчого потенціалу студентів та їх підготовки до професійної діяльності, а також до концертного виступу та відповідної інтерпретації музичного твору.