Розірвання договору оренди землі в односторонньому порядку: проблеми правозастосування - A. Shymko (Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія Право)
У статті комплексно досліджено механізм одностороннього розірвання договору оренди землі в Україні. Обґрунтовано необхідність забезпечення повноцінної можливості розірвання договору оренди землі в односторонньому порядку. Доведено, що механізм одностороннього розірвання договору оренди землі забезпечує реалізацію не лише приватних інтересів сторін договору, але й публічних інтересів держави.