Характеристика правового регулювання договору оренди нежитлових приміщень, будівель, споруд - Yu. V. Morozovа (Bulletin of Kharkiv National University of Internal Affairs)
Проаналізовано юридичну природу правового регулювання договору оренди нежитлових приміщень, будівель, споруд. Охарактеризовано особливості, види правового регулювання та режим приватного права, який поширюється на цей договір. Враховуючи характер поширюваного режиму, запропоновано інструментарій правового регулювання.