Inclusive education from a sociological and pedagogical perspective: report from Polish research - Dagmara Kubiak; Magdalena Popowska-Bracka (Edukacyjna Analiza Transakcyjna)
Edukacja włączająca w ujęciu socjologiczno-pedagogicznym: doniesienia z polskich badań