Hvordan skriver man egentlig en diskussion? - Bente Kristiansen; Maja Hojer Bruun; Jakob Krause-Jensen; Karen Louise Møller (Dansk Universitetspaedagogisk Tidsskrift)
Det at understøtte og udvikle akademiske skrivekompetencer indebærer en række udfordringer (se bl.a. Wingate 2015; Greek & Jonsmoen, 2017). En af udfordringerne er, at akademisk skrivning kan være omgærdet af mystik, fordi de faglige praksisser, der ligger bag tekstproduktionen, ofte er underforstået (Lillis, 2001).