Socio-psychological contexts of taking on the role of employee by adults with intellectual disabilities - Beata Cytowska (Edukacyjna Analiza Transakcyjna)
Społeczno – psychologiczne konteksty podjęcia roli pracownika przez dorosłe osoby z niepełnosprawnością intelektualną