ДІЯЛЬНІСТЬ РАДИ ЄВРОПИ ЩОДО ПРОТИДІЇ ТОРГІВЛІ ЛЮДЬМИ - A. V. Voytsihovskyi (Bulletin of Kharkiv National University of Internal Affairs)
Досліджено особливості діяльності Ради Європи у сфері протидії торгівлі людьми; подано аналіз міжнародно-правової бази Ради Європи у зазначеній сфері; визначено основні пріоритетні завдання для України щодо протидії торгівлі людьми.