La Sante Nan lavi Granmoun: Konsè Y Pou Lè Ou Ap Pran Medikaman Yo Vann Sou Kontwa Famasi - Jennifer Hillan (EDIS)
Medikaman yo vann sou kontwa, san preskripsyon pa chè, epi yo geri ti maladi piti. Poutan medikaman yo van sou kontwa kapab ba ou pwoblèm si ou pa pran-l korèkteman. Si ou ap medikaman sou kontwa men kèk konsèy ki kapab ede ou itilize yo korèkteman.