Küçükcan, B. ve Yıldırım, B. F. (Ed.) (2023). Yapay Zekâ: Disiplinlerarası Yaklaşımlar. VakıfBank Kültür Yayınları. ISBN: 978-625-6385-19-1 - Mithat Baver Zencir (Türk Kütüphaneciliği)
Bu çalışmada, “Yapay Zekâ: Disiplinlerarası Yaklaşımlar” adlı kitap incelenerek, okuyucuların bilgilenmesi amaçlanmıştır. Kitap; dilbilim, bankacılık, sağlık, hukuk, kütüphanecilik ve bilgi bilim gibi alanlarda yapay zekânın kullanımına ve bununla bağlantılı ortaya çıkan çeşitli etkinlik ve temalara odaklanmaktadır. Farklı alanlardaki araştırmacıların, başta bilgi profesyonelleri olmak üzere çeşitli sektörlerdeki uygulayıcıların ve öğrencilerin yararlanabileceği bir kaynaktır.