Підхід до оцінювання носіїв спроможностей радіоелектронної боротьби, необхідних для виконання завдань радіоелектронного подавлення - М.Ф. Пічугін; Я.М. Кожушко; Д.А. Іщенко; В.А. Кирилюк; О.О. Клімішен (Наука і техніка Повітряних Сил Збройних Сил України)
У статті розглядаються питання, пов’язані з розробленням елементів науково-методичного апарату оцінювання військ (сил) щодо інтегрованої категорії спроможностей захист та живучість за складовою радіоелектронної боротьби. З врахуванням особливостей основних (додаткових) вимог спроможностей, обумовлених певною відмінністю завдань військових частин (підрозділів) кожного виду Збройних Сил, запропоновано узагальнений методичний підхід до оцінювання спроможностей сил та засобів, потрібних для виконання завдань радіоелектронної боротьби.