The Septuagint of Proverbs. Jewish and/or Hellenistic proverbs? Concerning the Hellenistic colouring of LXX proverbs by J. Cook - S. J. P. K. Riekert (Acta Theologica)
Uit teks: Die werk oor die Septuagintteks van Spreuke is 'n gewaardeerde bydrae tot die studie vna die Septuagint in sy teks.