ПОНЯТТЯ ТРУДОПРАВОВОЇ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ В ОРГАНАХ НАЦІОНАЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ УКРАЇНИ - V. V. Honcharuk (Bulletin of Kharkiv National University of Internal Affairs)
Охарактеризовано трудоправову відповідальність в органах Національної поліції України в умовах її реформування, розглянуто її структурні елементи. Визначено, що виникнення терміна «трудоправова відповідальність» пояснюється тим, що така відповідальність виникає під час реалізації трудових правовідносин або безпосередньо пов’язана з їхнім виникненням, зміною чи припиненням. Наведено авторське визначення поняття «трудоправова відповідальність в органах Національної поліції України».