A bűnmegelőzés lehetőségei a helyi bűnügyi nehézségek kezelésére a Makói Rendőrkapitányság szemszögéből - Ferenc Szép (Belügyi Szemle)
A szerző, aki Makón dolgozik rendőrként, áttekintést nyújt a helyi egység előtt álló kihívásokról és kilátásokról.