Çotuksöken, Yusuf. 1996. Okul Sözlüğünün Eleştirisi. İnsancıl Yayınları, İstanbul. - Ahmet Kocaman (Dilbilim Araştırmaları Dergisi)
Türk Dilinin değişik sorunları ve öğretimi konusunda emek ve çaba harcayan bir