Нейровізуалізаційні особливості нервової системи в дітей раннього віку з епілептичними енцефалопатіями за даними МР-трактографії - L.G. Kyrylova; O.O. Miroshnikov; O.O. Yuzva; K.O. Robak; O.O. Dolenko (Сучасна педіатрія: Україна)
Мета - проаналізувати нейровізуалізаційні зміни нервової системи дітей раннього та дошкільного віку з епілептичними енцефалопатіями (ЕЕ) за даними магнітно-резонансної (МР) трактографії для удосконалення діагностики цих станів.