„… képes és alkalmas vagyok a teljes megújulásra…” Beszélgetés Bánfi Ferenccel, a Cepol igazgatójával - Richárd Leyrer (Belügyi Szemle)
Ez egy interjú-sorozat nyitó darabja, amelyet dr. Richard Leyrer r. alezredes, Bel- és Igazságügyi Tanácsadó készített, azzal a céllal, hogy megismertesse az olvasókat az európai intézmények bel- és igazságügyi területen végzett tevékenységeivel.