Darbe Girişimi - Ali Fuat Kartal (Türk Kütüphaneciliği)
Güzel ülkemiz dün akşam darbe girişimi ile karşı karşıya kalmıştır. 15 Temmuz gece 10.00 sularında bilfiil başlayan ve sabah 06.00’ya kadar aralıksız devam eden, ağırlıklı olarak Ankara ve İstanbul’da hissedilen çatışmalarda 241 vatandaşımız ve güvenlik görevlimiz şehit oldu, 2.191 vatandaşımız ve güvenlik görevlimiz de yaralandı. Başta TBMM binası olmak üzere Cumhurbaşkanlığı Külliyesi, MİT Müsteşarlığı, Emniyet Müdürlüğü, Çevik Kuvvet Müdürlüğü ve TÜRKSAT binaları bombalandı, TRT Genel Müdürlüğü, Genelkurmay Başkanlığı ve diğer bazı kamu binaları işgal edildi.