Türk Kütüphaneciliğinde Bir Uygulama Profesörü: Hilmi Çelik - Erol Yılmaz (Türk Kütüphaneciliği)
Bu makalede, ortak anılarımız ve anı kitaplarından hareketle, Türk kütüphaneciliğinin renkli ve çok önemli sîmalarından biri olan Hilmi Çelik hakkında kısa bir değerlendirme yapılacaktır.