L’Estatut de 2006 - Carles Viver Pi-Sunyer (Revista d'Estudis Autonòmics i Federals)
S’analitzen els objectius i el contingut innovador de l’Estatut i els efectes, devastadors, de la STC 31/2010 sobre aquest contingut i sobre les funcions i la posició constitucional dels estatuts d’autonomia en el sistema constitucional de fonts.