ПРОГРАМНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ДЛЯ МЕДІАПЛАНУВАННЯ - Тетяна Архипова; Софія Кривик (Економіка та суспільство)
У статті розглядаються сучасні інструменти програмного забезпечення для медіапланування, їх переваги, недоліки та перспективи розвитку. Автор акцентує увагу на актуальності автоматизації процесів медіапланування, що є ключовим фактором для успішного управління багатоканальними рекламними кампаніями. Окреслено основні функції таких платформ: від стратегії планування до аналітики ефективності. Досліджено популярні програмні рішення, їх роль у підвищенні рентабельності інвестицій (ROI) та оптимізації витрат. Висвітлено основні проблеми впровадження, зокрема високу вартість та необхідність інтеграції даних. Підкреслено перспективи розвитку технологій, таких як штучний інтелект, автоматизація та омніканальні стратегії, що зробить інструменти медіапланування ще ефективнішими.