Особливості функціонування фетоплацентарного комплексу у вагітних із алогенним плодом - T.G. Romanenko; N.V. Yesyp (Український журнал Перинатологія і педіатрія)
Мета - визначити особливості функціонального стану фетоплацентарного комплексу (ФПК) у вагітних із алогенним плодом та вагітних, які були залучені до програм допоміжних репродуктивних технологій (ДРТ) із використанням власних ооцитів.