ФОРМУВАННЯ ПРЕДСТАВНИЦЬКОГО СКЛАДУ ЦЕНТРАЛЬНОЇ РАДИ - V. A. Rumyantsev (Law and Safety)
Проаналізовано порядок формування Центральної Ради, розкрито засоби забезпечення в її складі територіального представництва та представництва політичних партій і громадських організацій. У контексті виявлення Центральною Радою волі українського народу досліджено соціальний стан, національну приналежність і партійний склад її членів. Зроблено висновок, що Центральна Рада поступово перетворилася в революційний парламент України.