FARMACOLOGIE - Cristian Daniel Marineci; Cornel Chiriţă; Simona Negreş (Farmacist.ro)
Aspecte practice privind contracepţia hormonală Determinarea eficacităţii anticoagulantelor parenterale directe la pacienţii infectaţi cu SARS-CoV-2