In daardie tyd was daar reuse - M. Laubscher (Acta Theologica)
Professor Piet Meiring kyk terug op agt dekades en onthou van die reuse (vergelyk Genesis 6:4) wat hy op sy lewenspad sou teëkom. Buiten hoe indrukwekkend hy alles kan onthou, is dit absoluut merkwaardig hoeveel daar is om te onthou. In meer as een opsig het ons hier te make met ’n voorwaar ryk verweefde lewe en ’n blywende leeservaring.