Foglalkozási stressz kérdőív - Andrea Cecília Tegyey (Belügyi Szemle)
Cél: A motiváció fontos vezetési eszköz, különösen azokban a szervezetekben, ahol az emberek készségei és képességei kulcsfontosságúak a hatékony teljesítmény szempontjából. Ilyen szervezet például a rendőrség, amely az informatikai modernizáció ellenére még mindig emberközpontú. A motiváció ezért nemcsak a vezetésben, hanem a pszichológiai kiválasztási folyamatban is alapvető fontosságú, és ennek összetevőit és jellemzőit vizsgálja a szerző.