Алергічні захворювання в дітей: сучасний погляд на проблему - А.А. Buratynska; T.R. Umanets (Український журнал Перинатологія і педіатрія)
Мета: огляд сучасних даних наукової медичної літератури щодо поширеності, коморбідності, факторів ризику, особливостей патогенезу, діагностики, принципів лікування та профілактики алергічних захворювань у дітей.