Кадровий склад адвокатури на Закарпатті в другій половині ХІХ – першій половині ХХ століття - I. Yu. Feltsan (Bulletin of Kharkiv National University of Internal Affairs)
Комплексно досліджено розвиток кадрового складу адвокатури на Закарпатті в другій половині ХІХ – першій половині ХХ ст. в контексті впливу на неї діючих на Закарпатті політико-правових систем іноземних країн і характеристики національного складу адвокатів. Наведено раніше не відомі історико-правовий науці архівні документи, здійснено юридичний аналіз історичного процесу розвитку правових норм щодо допуску до професії адвоката на Закарпатті. Встановлено історичну роль закарпатських адвокатів у процесах розвитку Закарпаття.