A biometrikus azonosítás feladatai. Az okmányvédelem jövője, helyünk és feladataink az unióban, a fejlesztések hatása a szakértői tevékenységre - Lászlóné Hazai (Belügyi Szemle)
A szerző elemzi a biometrikus azonosítás és az okmánybiztonság trendjeit és kihívásait.