Sekirite alimantè ak COVID-19: Kesyon yo poze souvan: Eske kowona viris se yon pwoblèm nan pwodiksyon fwi ak legim - Natalie Seymour; Mary Yavelak; Candice Christian; Ben Chapman; Emmanuel Duvalsaint; Michelle Danyluk (EDIS)
Nan moman sa a, CDC, FDA ak USDA pa rapòte okenn ka maladi ki ta sigjere kowona viris la ka transmèt sòti nan manje oswa nan anbalaj pwodwi alimantè. Rechèch ki fèt sou viris ki menm jan an tankou SARS ak grip montre risk transmisyon viris la pou l ta sòti nan yon manje fèb anpil. Pandan ke pa gen anpil enfòmasyon sou ki kantite tan viris la ka fè sou yon sifas, risk pou transmisyon an ta sòti nan yon manje fèb epi li pa ta dwe enkyete nou.