دسته بندی برخی از خطاهای باصره رنگی - کیوان انصاری (مطالعات در دنیای رنگ)
در این بررسی نسبت به دسته بندی برخی از خطاهای باصره رنگی بر اساس آن نوع از پدیده های شناخته شده علم فیزیک رنگ همچون پدیده های پایداری رنگی ، پدیده تلفیق و تباین رنگ ها و سایر موارد که می توانند نحوه ایجاد این گونه خطاهای باصره در انسان را توجیه کنند اقدام شده است