G. O’Collins, „Revelation. Towards a Christian Interpretation of God’s Self-revelation in Jesus Christ”, Oxford 2016 - Sławomir Zatwardnicki (Warszawskie Studia Teologiczne)
Artykuł zawiera recenzję książki G. O’Collins, „Revelation. Towards a Christian Interpretation of God’s Self-revelation in Jesus Christ”, Oxford 2016.