UZNANIE ZA ZMARŁEGO I STWIERDZENIE ZGONU (GENEZA, ROZWÓJ INSTYTUCJI I POSTĘPOWANIA) - Anna Bartoszewicz (Zeszyty Prawnicze)
The Origins and Development of the Law on the Presumption of Death and Declarations of Death