A szabadságvesztés végrehajtása Magyarországon az európai szabályok tükrében - Dóra Rákóczi (Belügyi Szemle)
A szerző az Európa Tanács 2006-ban kiadott ajánlásainak fényében áttekintést ad a magyar büntetés-végrehajtási intézmények helyzetéről.