Söylemde İlginçlik ve Duygu Bağlantısı - Gürkan Doğan (Dilbilim Araştırmaları Dergisi)
Bu yazının amacı, söylemin yorumlanması ile ilgili çalışmalarda hakkettiği ilgiyi bulamamış bir olgu olarak 'ilginçlik' kavramını edimbilimsel bir açıdan ele almak ve söz konusu olguyu 'duygu' kavramıyla ilişkilendirmeye çalışmaktır.