J. du Preez, Geen ander Naam: Die belydenis aangaande Jesus Christus as enigste Verlosser - Pieter Verster (Acta Theologica)
Uit teks: Selde vind 'n mens 'n boekie wat 'n moeilike onderwerp so deeglik, maar ook met sulke groot begrip verduidelik.