Recenzja książki Roda Drehera „Opcja Benedykta. Jak przetrwać czas neopogaństwa”, Wydawnictwo AA, Kraków 2019 - Robert Skrzypczak (Chrześcijaństwo-Świat-Polityka)
The article reviews the book by Rod Dreher, “Benedict's Option. How to survive the time of neopaganism ", Wydawnictwo AA, Cracow 2019.