JURGEN HABERMAS'IN BİR YANLIŞI ÜSTÜNE - Ömer Naci Soykan (Felsefe Dünyası)
Habermas'ın yanılgısının nedeni, Hegel'den çokça alıntı yapmasına karşın, Schelling'e hemen hemen hiç başvurmamış olmasıdır. Marx'tan kaynaklanan Hegel'in şöhreti, birçok batılı düşünür gibi Habermas'ın da Schelling'i görmezden gelmesine yol açmıştır.