Бібліотека як система - Тетяна Ярошенко (Український журнал з бібліотекознавства та інформаційних наук)
Нещодавно побачило світ вже 9-те видання фундаментальної праці наших американських колег «Бібліотечні програми та сервіси». Понад 40 років (перше видання вийшло у 1972-му) за цією книгою вчаться студенти бібліотечних шкіл, а для професіоналів, і не лише у США, – це настільне видання для працівників як публічних, так і академічних бібліотек. Чи є хоч один вітчизняний підручник, який був би таким же популярним та затребуваним у нашій професії протягом тривалого часу?