N. Bąkowska, Metafikcja komiczna i komizm metafikcyjny w dramatach Luigiego Pirandella i Witolda Gombrowicza. Studium porównawcze, wuw, Warszawa 2023 (= Studium porównawcze), pp. 278 - Paweł Graf (Studi Slavistici)
Book Review