ERMENİ TEHCİRİ MESELESİNDEN BİR KESİT: AHMET TÜRKAN’IN TEHCİR GERÇEĞİ VE KÜTAHYA ERMENİLERİ KİTABININ DEĞERLENDİRİLMESİ - Arif Kolay (İslam Medeniyeti Araştırmaları Dergisi)
Ermeni Tehciri Meselesinden Bir Kesit: Ahmet Türkan’ın Tehcir Gerçeği ve Kütahya Ermenileri Kitabının Değerlendirilmesi