Синдром дефіциту уваги з гіперактивністю в дітей віком 6-8 років як медико-соціальна проблема - S.V. Hryshchenko (Сучасна педіатрія: Україна)
Однією з медико-соціальних проблем, що на сьогодні вважаються актуальними, є необхідність поліпшення здоров’я дітей із порушеннями психічного розвитку, у тому числі із синдромом дефіциту уваги і гіперактивності (СДУГ).