ДОДАТНО УЧВРШЋЕН ТЕМЕЉ ЗА ИСТРАЖИВАЊЕ ИСТОРИЈЕ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ II - Остоја Раилић (Srpski Istorijski Časopis)
Приказ књиге: Републички центар за истраживање рата, ратних злочина и тражење несталих лица, Атлас злочина над Србима током Одбрамбено-отаџбинског рата II, 1993, Бањалука: Републички центар за истраживање рата, ратних злочина и тражење несталих лица 2024, стр. 208.