ВДОСКОНАЛЕННЯ ПРАВОВОГО РЕГУЛЮВАННЯ ПРИПИНЕННЯ СУБ’ЄКТИВНИХ ПРАВ НА ЗЕМЕЛЬНІ ДІЛЯНКИ ВНАСЛІДОК ЇХ ВИКУПУ ДЛЯ СУСПІЛЬНИХ ПОТРЕБ - I. V. Kyryeyeva (Bulletin of Kharkiv National University of Internal Affairs)
Виконано аналіз окремих елементів механізму примусового викупу земельних ділянок для суспільних потреб. Запропоновано доповнити перелік суспільних потреб, для задоволення яких можливий викуп земельних ділянок, необхідністю виконання державою своїх міжнародних зобов’язань. Акцентовано увагу на необхідності внесення змін до законодавства – зобов’язати власника земельної ділянки, який отримав належним чином оформлене повідомлення про викуп земельної ділянки, повідомити орендаря про викуп відповідної орендованої земельної ділянки.